Natuuropleiding
Natuuropleiding bovenrand

Mineralen

Natuuropleiding - Mineralen

Hier kun je al onze modules vinden die te maken hebben met het mineralenrijk. 

De komende tijd zullen er steeds meer modules volgen!

Onze modules zijn op verschillende locaties, data, dagen en tijden. Soms is er één Natuurdocent verbonden aan de module en bij sommige meerdere. Per module kun je al deze informatie vinden. 

Het heelal

Waar we vaak inzoomen op de wereld om ons heen, vergeten we dat boven ons nog een wereld te ontdekken valt: het heelal! Een mysterieuze wereld die moeilijk te bevatten valt. Wij nemen je graag mee op reis naar deze wereld! Laat je onderdompelen, verwonder je en ontdek hoeveel meer nog te ontdekken valt in de wereld boven je.

In 4 avonden nemen we je mee 'op reis' door het heelal. De aftrap is binnen, met een 'sterren' diner wat het verhaal tot leven zal brengen. In de avonden daarna is het programma afhankelijk van het weer en in willekeurige volgorde gaan we sterren kijken, 'over de melkweg' wandelen en ontdek het zonnestelsel ontdekken. Een uniek programma waarin je op levendige wijze het heelal zult ontdekken.

Ga je mee kennismaken?

Datum: coming soon!
Locatie: Ntb

Water & Wieren

Zet al je zintuigen op scherp en ervaar de zee! We gaan de zee zien, horen, ruiken, voelen en natuurlijk proeven. Op de eerste dag ligt het accent op de zee: een prachtige wandeling (ca. 6 km) waarbij we vanuit verschillende perspectieven de zee gaan ervaren en meer leren over water. Op de tweede dag gaan we de onderwaterwereld bekijken die zich laat zien bij laagwater. Het accent zal liggen op zeewier en uiteraard gaan we proeven! 

De wierenwaaier waarmee je wieren kunt herkennen is inbegrepen in deze module, net als enkele 'zee' hapjes (geen volwaardige lunch).

Ga je mee kennismaken?

Datum: 22-04-2023
Locatie: Zeeland
Prijs: € 198,00
Docent: Guido Krijger Ja, ik doe mee!
Natuuropleiding: Groeve
Natuuropleiding: Schelp
Natuuropleiding: Zee